Тази събота Графа ще пее за феновете си в уюта на едно от най-елитните места в София

След феноменалния успех на концерта на стадион “Васил Левски”, Графа се завръща на клубната сцена в София за един невероятен лайв на 25.11 (събота), в Пиротска 5 Еvent Center.

Перфектни звук, осветление и мултимедия посрещат Графа и музикантите му тази събота (25 ноември), в ПИРОТСКА 5 Ивент център в София. Певецът, който събра над 20 000 фена на националния ни стадион, скъсява дистанцията с публиката в топлата атмосфера на елитното местенце в сърцето на София.

През последната година клубната сцена в столицата усети липсата на винаги енергичния и харизматичен певец, който беше ограничил появите си заради мащабния си концерт на стадион “Васил Левски”. Малко преди Коледа Графа подарява на феновете си емоционален концерт с най-емблематичните му хитове. На сцената на ПИРОТСКА 5 Влади Ампов излиза с музикантите Борислав Бояджиев, Венци Трифонов и Александър Обретенов, а мултимедийната сценография ще е в синхрон с музикалната програма. Звукът и осветлението също ще подобават на класата и нивото, което певецът наложи на българската музикална сцена.

Билетите са в продажба в мрежата на Ивентим и на място в деня на концерта.