„Най-щастливото турне“ на Графа стартира в Стара Загора на 28 юни

В специалното събитие с подкрепата на ПроКредит Банк ще чуем най-доброто от творчеството на певеца - от любими летни хитове до докосващи сърцето романтични балади

Вечер на споделена радост очаква жителите и гостите на Стара Загора на 28 юни, които ще посетят първия концерт от „Най-щастливото турне“ на Графа. Генералната подкрепа на ПроКредит Банк и тази година ще реализира един от най-мащабните музикални проекти.  Стилна мултимедийна сценография и сценично осветление ще преобразят сцената на Летния театър, за да посрещне любимецът на публиката Влади Ампов-Графа, бендът му, беквокалите от ЛаТиДа и талантливите тацьори от Riu Crew. Специални пироефекти ще превърнат събитието в истински празник за посетителите му.

Новата продукция на Графа е вдъхновена от големия му концерт, който се състоя на 30 септември на НС „Васил Левски“ с подкрепата на ПроКредит Банк, която е парнтьор и на предстоящото турне. Банката сбъдна една мечта и превърна концерта в едно от най-впечатляващите събития на годината.

На концерта публиката в Стара Загора ще танцува и пее с Графа хитовете „Дим да ме няма“, „Фиаско“,  „А дано, ама надали“, “Ти грееш“, „Крадена любов“, „Слънце в очите ти“, ще преживее емоционални моменти с песни като „Да“, „Ако има рай“, „Вековна гора“, „Невидим“, ще усети силата на любовта в „Искам те“, „Ванилия“ и „Давам всичко за теб“.

Като истински вълшебник Графа, чрез силата на музиката, умее да пренася слушателя в един красив свят, далеч от сивото ежедневие, като оставя ярък спомен за незабравимите моменти в сърцата на публиката си.

Във вечерта на 28 юни всеки посетител на концерта ще има своя малък принос за опазването на  града и природата ни чисти. Всички гости ще имат възможността да се включат в специална игра, организирана от ПроКредит Банк, и да спечелят награди. Опазването на околната среда ще бъде приоритет и това ще превърне турнето в първото природосъобразно национално събитие. Инициативата се осъществява в партньорство с община Стара Загора.