Концертът на Графа на стадион „Васил Левски“ е най-търсеното българско музикално събитие в Google през 2023г.

Грандиозното шоу ще бъде излъчено на Бъдни вечер в ефира на една от националните телевизии

Визионер, новатор, артист и творец с безкрайно вдъхновние, Графа заслужи първото си място сред българските певци, които привличат интереса на потребителите в Goolge към концертите си. Търсачката поставя шоуто на Влади Ампов на НС „Васил Левски“ на трето място в класацията на най-търсените концерти на годината, след тези на Imagine Dragons и Ед Шийрън. Кратка справка назад във времето сочи, че  историята на родната поп-рок музика не помни друг концерт на български изпълнител или група, който е събрал над 20-хилядна аудитория. 

Земен, толерантен, отдаден на редица каузи в обществена полза, Графа успешно съчетава грижата за семейството си с мисията да „сбъдва мечти“. Една от тях е българската музика да излезе на голямата сцена. Стъпка по стъпка Влади Ампов пренесе шоуто си от клубовете, към Зала 1 на НДК и големите концертни сцени в страната. Изкачи още един връх, когато през 2017 година препълни зала Арена София (бивша Арена Армеец).

Като безумно смела постъпка, дори лудост, определяха скептиците идеята за български поп концерт на възможно най-голямата сцена в страната. Вероятно имат известно основание, но то не се отнася за Графа, който осъзнато и напълно подготвен се устремява към най-големия успех в кариерата си.  Вярата му, че мечтите се сбъдват, е подплътена от любовтта и уважението на многобройните му фенове.

Емоцията, зарядът, себераздаването на Графа, са само част от причините, които привличат като магнит публиката към него. Перфекционизмът и креативността при създаване на музикален спектатъл са другият елемент от формулата му за извънземното му шоу.

Концертът на Графа на НС „Васил Левски“ се състоя на 30-ти септември, но споменът за него живее в сърцата на над 20 000 фена. Благодарение на телевизионната реализация на режисьора Вито Бонев и екипа му, шоуто ще достигне до милионната българска телевизионна аудитория на Бъдни вечер. Ден по-късно, в ефир ще бъде разпространен емоционален филм на режисьора Свилен Славов и оператора Виктор Добрев, който ни разкрива какво се случва зад колисите на най-мащабното българско събитие на 2023 година.

Концертът е осъществен с подкрепата на ПроКредит Банк.