Концерт на Графа на НС „Васил Левски“, 30 септември – полезна информация

Съвсем малко ни дели от 30 септември и най-грандиозното събитие в историята на българската поп музика – концертът на Графа.

С подкрепата на ПроКредит Банк една голяма мечта се сбъдва и най-големите фенове ще се докоснат до магичния глас на Графа на Национален стадион „Васил Левски“.

Ето полезна информация за всичко най-важно за концерта:

Вратите отварят в 16:00 часа. За да се настаните спокойно и удобно, предвидете времето си за пристигане около този час.

За да стигнете навреме до стадиона, използвайте градски транспорт. Ако не сте от София, оставете автомобила си на буферните паркинги в началото на града и използвайте метро. Следните линии имат маршрути, които минават до национален стадион „Васил Левски“:

Автобус: 204, 213, 304, 76;

Метро: М1, М3, М4;

Трамвай: 18

За удобство, на 30 септември, в часовия интервал между 18:00 и 23:59 часа, разписанието на метрото, автобус №204 и тролей №7 ще бъде учестено.

Входът за събитието е чрез валиден билет. До самото начало на концерта можете да закупите билети от Eventim или билетните центрове около стадиона.

Не е нужно да разпечатвате билета си. На входа той може да бъде проверен и от електронен носител.

Ако веднъж сте влезли на концерта, няма как да напуснете локацията и да се върнете отново.

Лица под 18 години трябва да бъдат придружени от отговорно лице. Лица под 18 години ще бъдат допускани във всички зони на стадиона с придружител и съответния билет. На входа придружителят при поискване от охраната трябва да предостави: попълнена Декларация, своя лична карта, копие от Акт за раждане на непълнолетното/малолетно лице, ако не е родител/настойник.

На картата тук ще откриете кой е вашият вход за достъп. Отбелязани са и всички най-важни комуникационни точки, където можете да изхвърлите отпадъци от консумацията си на стадиона, да закупите храна/напитки, мърч на Графа, както и да се включите в играта за електрически велосипед на ПроКредит Банк. Повече информация за нея ще разберете в шатрите на ПроКредит Банк или от помощния екип.

За удобство и бързина плащанията на концерта ще са безконтактни и ще се извършват с карта или смарт устройство.

Програмата за събитието е:

16:00 – Отваряне на врати
18:30 – DJ Burlak & DiMO BG / Junior Band
20:00 – Влади Ампов – Графа

За хората със специални нужди:  

Ако имате специални нужди за придвижване използвайте вход 1, ако се нуждаете от помощ, се обърнете към персонала на събитието.

Забранени за внасяне предмети:

Течности, гелове, аерозоли във всякакви контейнери и форми.

Стъклени и пластмасови бутилки (Изключение е внасянето на 1 брой пластмасова бутилка вода със свалена капачка, не повече от 500 мл).

Храна и напитки.

Алкохол и наркотични вещества.

Велосипеди, скейтбордове, скутери, ролери и други превозни средства.

Всякакви оръжия и средства за самозащита, включително газови бутилки, предмети за нанасяне на наранявания, фойерверки и токсични химикали.

Дронове и професионално фото/видео/аудио оборудване без специално разрешение.

Животни (с изключение на пътеводителни кучета).

Чадъри.

Всякакви пиротехнически предмети (фойерверки, ракети, попери, ракетни барабани, специални средства за осветление и шум, димни генератори и други).

Преносимо лазерно оборудване.

Големи пакети, големи чанти, големи куфари, големи раници, стъклени изделия и други предмети, които могат да затруднят посетителите и артистите.

Знаци, знамена.

Съветваме ви да сте с удобни дрехи и обувки, за да можем да танцуваме заедно!

Не забравяйте, че с всеки закупен билет, подкрепяте и талантливите деца на България и фондация „Димитър Бербатов“.

30 септември, Национален стадион „Васил Левски“ – мечтите се сбъдват!

Очакваме ви!