Историческият концерт на Влади Ампов – Графа: музикален и визуален празник (ГАЛЕРИЯ)

На 30 септември се случи историческо събитие, което отваря нова врата в развитието на българската музика и шоубизнес.

Концертът на Влади Ампов – Графа на Национален стадион “Васил Левски” бе не просто важен етап от кариерата на музиканта, но категорично се превърна в музикален и визуален празник за всички негови почитатели.

Защо ли? Защото с този концерт се разбра едно – ако си посветен на това, което правиш, ако работиш здраво, упорито и с ясни цели и ако си откровен със собствената си публика, то рано или късно ще можеш да покоряваш един след друг всички върхове, към които си се осмелил да погледнеш. А какви са концертните върхове у нас: Зала 1 на НДК, “Арена София”, Национален стадион “Васил Левски” – в тази последователност.

И ако през годините Графа ни е показвал различни лица, експериментирал е с музика и е търсел нови хоризонти, то на 30 септември категорично доказа, че е един от най-успешните изпълнители на България в момента и уверено е стъпил на върха.

И ако няма как да ви предадем музикалния кеф, който всеки посетител на стадиона изпита на 30 септември, то можем да ви пренесем поне за кратичко на концерта чрез страхотните снимки на Румина Георгиева за Licata.bg, които можете да разгледате ТУК.

Източник: actualno.com

Фотограф: Румина Георгиева