На невиждана в България дизайнерска сцена с прозрачен покрив Графа ще изнесе първия си концерт на НС „Васил Левски“

Новатор и брилянтен артист Влади Ампов – Графа подготвя музикално събитие без аналог в историята на българската музика, което се очаква да събере десетки хиляди фенове на НС „Васил Левски“ на 30 септември. Промоутърът на концерта Монте Мюзик не бърза да издава много детайли за шоуто, но обяви, че сцената ще е с ширина 65 метра и с прозрачен покрив, какъвто не сме виждали досега.

Първият анонс за концерта беше в края на март. Тогава най-верните фенове на Графа изкупиха за по-малко от 3 дни ограниченото количество промоционални билети. Интересът към събитието е голям, предвид факта, че Влади Ампов е известен с безкомпромисното си и дълбоко емоционалното отношение към представянето на музиката, любима на няколко поколения българи. За мащаба и техническото изпълнение на продукцията съмнения също не съществуват – Графа и екипът му гарантирано поднасят шоу на световно ниво и вече го доказаха с големия му концерт в зала “Арена Армеец” (2017). Събитието беше напълно разпродадено, а четиринадесетте хиляди зрители още пазят ярки спомени от незабравимата вечер.

Концертът на НС „Васил Левски“ има кауза, към която всички посетители са съпричастни и тя е в подкрепа на изявените български деца. Пет лева от стойността на всеки билет помагат на талантите на фондация „Димитър Бербатов“.  Най-добрият ни футболист през новия век и емблемата на музиката ни през последните 30 години са обединени от вярата си, че в родината ни се раждат и растат деца, които с дарба, труд, постоянство и подкрепа, ще сбъднат мечтите си, а живото доказателство за това са именно те – Графа и Бербатов.

В началото на юни излиза новия албум на Влади Ампов „Вековна гора“, а едноименния сингъл от него, колаборация с Мистерията на българските гласове, е една от най-забележителните и самобитни песни на Графа. Тя ни напомня, че освен любим на всички певец, той е автор, който преминава границите на стандартното и предава силни послания чрез музиката си. Албумът вече може да се поръча на официалната страница на издателя Монте Мюзик.