Четири концерта в парк център „Юнак“

„Благодаря Ви! Беше вълшебно!“ – написа Графа в социалните мрежи след четиридневния концертен маратон в парк център „Юнак“, който той и бенда му организираха за музикалните фенове от 14 до 17 юли.

Новата концертна програма на Влади Ампов остави незабравими спомени в публиката, която след месеци на изолация се почувства отново свободна да се наслаждава на любимата си музика. Условията в парк център „Юнак“ бяха перфектни – с достатъчно разстояние между седящите места и пространство, което гарантираше спокойствието на всички.

Във всяка от концертните вечери, Графа предоставяше сцената си за авторска изява на едни от най-талантливи млади изпълнители – Тино, Елена Сиракова, Александър Славчев, Алекс Георгиев, Йоана Сашова и Атанас Кателиев.

Голямото концертно шоу беше с начален час 21:00 и във всяка една от вечерите беше разбиващо. Влади Ампов, Борислав Бояджиев – Борче, Краси Тодоров, Александър Обретенов, Миро Иванов, Венци Трифонов, Васето Крумов и беквокалистките от LaTiDa музицираха с класа, професионализъм, сърце и отдаденост. Програмата за концертите беше енергична, въздействаща, владееше публиката през цялото време, а емоциите на сцена и пред нея не могат да бъдат описани с думи.

Всичко започна с „Огън“, премина през най-големите хитове на Графа, на живо в концертни версии чухме за първи път хитовете от миналото лято „Ca$h“ и „Да“, както и актуалния „Ти грееш“. „Последната песен“ беше логичният завършек на концерта, но публиката категорично не беше съгласна с това. Последваха три биса, като поредното доказателство за любовта на Графа към феновете му и неговата отдаденост на музиката дойде на финала с изпълнението на „Давам всичко за теб“ , за което на сцената останаха само Влади Ампов и неговата китара.

Концертите в София свършиха, но спомените и емоциите, които оставиха в сърцата на публиката ще живеят дълго. В следващите две седмици предстоят още 4 концерта на Графа в страната – 22 юли – Летен Театър, Велико Търново, 26 юли – Летен театър – Варна, 30 юли – Античен театър – Пловдив, 3 август – Летен театър, Бургас. Билети за концертите се продават в мрежата на Ивентим и билетните каси в градовете.