Графа и Бербатов ще си партнират за концерта на 30 септември на стадион „Васил Левски“

На медиен брънч в сърцето на София Влади Ампов и Димитър Бербатов обявиха партньорството си със символична размяна на футболни фланелки. Пет лева от всеки продаден билет за концерта на НС „Васил Левски“ на 30 септември тази година, ще подпомогнат таланта на децата на фондация „Димитър Бербатов“, която празнува петнайстата си годишнина.

„Музикалният ми път започна, когато бях на десет, а оттогава минаха 35 години. Днес нямаше да сме тук заедно, ако по пътя си не бях срещнал подкрепата на хора, които вярват в таланта и  споделят мечтите ми – откри Графа пред гостите на събитието и продължи – За мен е удоволствие да поканя до мен Димитър Бербатов и да обявя партньорството ни с фондацията му за подкрепа на талантливите и успешни деца на България.“

„Когато правим добро и подкрепяме таланта, нормално е в един момент да обединим сили с други добри хора, които правят същото, и то със стил – с тези думи Димитър Бербатов се присъедини към Графа – Надявам се да повлечем крак и да се случва все по-често – да си подаваме ръка в името на едно по-светло бъдеще за талантливите деца на България. Затова сме изключително благодарни, че част от приходите от концерта, който Влади ще изнесе на стадион „Васил Левски“ ще бъдат вложени в развитието на децата от фондацията.“ – завърши Бербатов.

Усмивки сред гостите предизвика символичната размяна на футболни фланелки. Графа подари на Бербатов тениската, с която е облечен на плаката за предстоящия концерт. Голмайстор №1 на националния ни отбор връчи на Графа фланелка с неговия №9.

В края на събитието присъстващите деца от фондация „Димитър Бербатов“ духнаха 15 свещички по случай 15-ия й рожден ден.

Само преди дни Графа анонсира първия си концерт на националния ни стадион. Очакванията към него са да се превърне в най-голямото българско музикално събитие на година. За по-малко от три дни промоционалните билети бяха разпродадени, като в момента събитието е номер 1 по продажби в системата на най-големия билетопродавач в страната Ивентим.